kantung kosong

2 mnggu lepas scan kantung kosong...tiada janin...arini repeat scan dan masih same..doktor sahkan missed meisscariage..repeat kali ke 2 kantung makin mengecil...kandungan ke 2...kandungan pertama anak meninggal selepas satu hari melahirkan.

2 Balas

Salam takziah dr sy...hrp sis kuat dan tabah..doa sy tuk sis..mg Allah gntikan sis rzki yg lain yg lebih baik pd ms akn dtg..Allahuma aamiin..

Moga sis tabah ya, Ya Allah murahknlah rezki sis utk dpt zuriat lg. Aamiin..