Lendir + drah pink2 (tanda bersalin)

2 hari suda kluar lendir coklat2.. perut ok ja xda sakit apa2.. mngeras biasa2 ja.. hari ni,,hari ke-3 kluar lendir pink2 + rsa nyilu2 d bwah.. peha rsa krem skjap.. jam4 petng tdi.. tunggu2 dtng contractions tpi xda .. sakit bwah perut ja sikit2 dgn skit pinggng bwah.. jam9 mlm baru lh dtng hsptal.. nurse check bukaan baru 2cm.. trus admit.. skrng menunggu contractions 😁😁

2 Balas

dtng hsptal 21hb.. 23hb subuh baru lh dtng contractions 😂 Slmat bersalin jam8.26 am 😁 yg masi mnunggu hrap dprmudahkn brsalin 😁

🤲🌻