lendiran+coklat2

salam mommy2.. nak tnya siapa da pgalaman yg kluar lendir jernih+coklat sikit tpi perut lngsung xda rasa sakit cuma mgeras je.. itu tanda nak bersalin da ke?

1 Balas

Tu tanda nk bersalin da tu...cuma amek masa akn dtg sakit contraction tu...semoga dipermudahkn

3y ago

saya pun ada lendir tapi coklatnya pudar sangat nak seakan2 putih keruh je... tapi sakit yg amat sgt n kerap mengeras belum ada lg, baru 37 weeks, ok ke?