pregnant 5weeks

2 bulan lepas dah gugur..mula dgn spotting coklat..tak berhenti dlm 5 hari lps tu dia start kluar darah merah..mase tu dh 6 weeks..pegi emergency hospital dr sahkan dah gugur..and sekarang dh lekat balik dh 5 weeks..tapi spotting coklat tu terjadi lagi..takut bnde same berulang..dh pergi klinik cek, dr scan kantung masih ade tapi baby tk nmpk lagi..dr just sruh tggu 3 minggu lagi utk repeat scan..harap2 awk kuat ye syg dalam rahim mommy..tolong doakan kandungan saya😢

16 Balas

Sis makan asid folic untkk kuat kn rahim. Beli je kt farmasi atau watson, semoga urusan sis dipermudhknn baby sihat

3y ago

asid folic mmg ambik setiap hari dh..tapi asid folic bukan utk kuat rahim tapi utk pembesaran baby😢