Spotting Coklat Cair

Hai mommies, nak tanya pendapat. Saya baru pregnant 6 weeks and dah beberapa hari spotting warna coklat. Dah jumpa dr amik ubat kuat rahim. Cuma sampai sekarang masih lagi spotting, walaupun dah amik ubat tu. Dr dah scan, kantung ada tapi belum nampak lagi baby and heartbeat Normal ke spotting coklat awal awal pregnant? #firstbaby #bantusharing

1 Balas

awak jaga diri la dulu.. jangan buat2 kerja kemas rumah ke ape ke jangan.. ubat asid folik Wajib... susu wajib.... jangan stres