Normal x klau berat badan sebelum mengandung 49kg.. skrg 25weeks berat 57kg? naik 3kg dlm sebulan..

24 Balas

tak normal la sis klau sebulan smpai 3kg naik. tapi nak buat cmne, lapar je kan. mcm sy 10w 55kg 25w 56.6kg..sy tiap2 hari timbang berat, sy bajet seminggu 400g je berat kne naik ikut BMI. so sebulan 1.6kg.klau rse naik trlebih tu, kawal balik la mkn. asal lapar je sy mkn buah2, minum air masak bnyak2, sbb prgnant kalini sangkut gdm..klau boleh biarlah gdm on diet je, takmo smpai kene insulin ke pebenda smua tu😅