Normal x klau berat badan sebelum mengandung 49kg.. skrg 25weeks berat 57kg? naik 3kg dlm sebulan..

24 Balas

makan banyak ke sy sbulan naik 4kg 26 minggu kna mnum air gula Alhamdulillah gula normal cuma sy mkn bnyak

maksimum blh Naik 30kg kalau brp mcm tu...mcm Saya yg overweight 10kg je blh naik

.. same mcm saya masa preggy.. berat naik bnyk.. tp alhamdulillah, xsgkut gdm..

Selagi tak sangkut gdm & berat baby kat dalam tu normal je should be ok kot😆

normal sis . saya dari first preggy sampai 34w berat naik mendadak 🤣

Sy 28 week berat naik 3kg j dr start buat buku msa 7week preg dlu🤭

Normal.. sy berat sebelum 49kg, sekarang 59kg.. kandungan 26weeks..

normal je awak, sy pn naik lbih berat ulang alik bt bp kt klinik

Saya punya berat stay je tak naik tak turun dah 19 minggu 😅

xde kencing manis, ok. ade kencing manis, x ok.😅😅