Nak tanya,normal ke if saya kluar bleeding sikit semasa kandungan nk dkt 8 minggu?risau la..perlubke saya jumpa doktor?

2 Balas

sis dh buat buku pink ke belom?..bleeding kalau bterusan sampai kluar darah ketul2 bhya sis..threatened miscarriage..kalau risau jumpe je doktor utk scan kandungan..baru thu samaada ok or x..ada heartbeat ke x..luar rahim ke x..take care ye..

jika puan alami any spotting or bleeding ianya adalah tidak normal..better puan g hsptl or klnik asap..sometimes ia adalah tanda2 awal untuk alami keguguran...better puan g chck..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPSupermoms

3y ago

most wlcme 😉