Boy Or Girl

1st Scan Hari Tu Masa 19weeks Dr Kata Girl. Lepas Tu Scan Lagi 2nd Time Masa 22weeks Scan Dgn Dr Lain Pula. Dia Kata It's A Boy. U All Rasa Boy Or Girl Ni? Ni anak Ke 3. Anak yg lagi 2 tu boy. Tak kisah boy or girl as long baby sihat. Dapat baby girl Alhamdulillah..memang happy. ? U'olls rasa boy or girl?

Boy Or Girl
26 Balas

Sya 3x scan..memula doctr ckp nmpk mcm boy.mse tu 18wks..kli kedua scan 22wks ke 24..lupa dah..doctr ckp boy tp xsure..pastu 32wks scan lg doctr ckp 90% boy..scan gomen je kat KK..xscan swasta...sya semua ank girl..harap boy..tp klo keluar girl pon xpe la..terima sje..cume semua brg sya dah bli bju boy ngan byk warna biru..🤣🤣🤭

4y ago

Harap2 rezeki sis kali ni kan. InsyaAllah.. X apa, baju boy , baby girl pun boleh pakai. Sbp color selamat. Hihi. Semoga dipermudahkan sis.