Boy Or Girl

1st Scan Hari Tu Masa 19weeks Dr Kata Girl. Lepas Tu Scan Lagi 2nd Time Masa 22weeks Scan Dgn Dr Lain Pula. Dia Kata It's A Boy. U All Rasa Boy Or Girl Ni? Ni anak Ke 3. Anak yg lagi 2 tu boy. Tak kisah boy or girl as long baby sihat. Dapat baby girl Alhamdulillah..memang happy. ? U'olls rasa boy or girl?

Boy Or Girl
26 Balas

Tak nampak macam bentuk burger (girl), juga tak clear bentuk } (boy). Tak kisah la janji baby sihat.