19weeks

19 weeks , macam mana nak tahu baby dh gerak ya ? sebab pergi check up, nurse tanya baby dh gerak ke belum, tak sure baby dh gerak ke belum .. hehe..sebab first baby ?

10 Balas

Sama mommy. I sekarang dah 19 week. Masa raya kedua makan durian. Tapi just rasa sesuap. Untuk lepas teringin je. Alhamdulillah takda apa2. Tapi dinasihatkan jangan makan mcm tak pernah jumpa durian seumur hidup yer sis. Pikir baby dulu.