19 weeks pregt

Hai..nak tanya 19 weeks memang dh dapat rasa baby gerak sikit ii ke?sorry sebab anak first?#firstbaby #ingintahu

7 Balas

sy 15 weeks dh start rasa mcm sengal2 dlm perut.. 19weeks dh kuat dh bby kick.. biasa kalau bby boy cpt rasa kick tu.. kalau bby girl halus2 lgi rasa xkuat sgt..

sy 18 weeks. baby gerak kuat sgt. kadang2 dia tolak kepala badan semua kelur timbul atas perut....sy pn rasa normal ke or mmg baby kuat n active sgt.

Selalunya 20w ke atas baru dpt rasa jelas, tp ada yg dari 16w pun dh rasa (mcm gelembung angin gerak gerak kt perut). Ikut org dan ikut badan ?

3y ago

ha rasa macam tu lah sis?..

yea,kalu baby boy dhbstart kick mummy belly ? .kalu baby girl,rasa jugak cuma slowly ?

tgk pade org jugak sis.. sye anak first jugak..tapi 17w sye da rse baby gerak2..

saya 19weeks baby start bergerak ...20weeks dia mengganas ..hihi

3y ago

sama sis?..harini masuk 20weeks harini memang ganas sangat

Ikut org kot sbab saya first baby 21w baru rasa