detail scan

19 weeks dah boleh buat detail scan ke ?

15 Balas

Belum lgi bole..baby masi kecil..28 keatas baru detail..mcm sya..3weeks lagi jumpa doc but detail scan suda...teruja nak tgok detail baby

Bole je sis.. sy 16 mnggu dh scn detail ok jew smua nmpk jelas psti kn air kncing penuh snang nmpk..

aritu klinik ckp paling ok buat masa 22 minggu...tp jgn lebih 28 minggu sbb baby da besar..

4y ago

aamiin tq 😘

Better pergi waktu 22 week ke atas... Dah boleh tngok muka bby dgan jelas..

Boleh tapi baby still kecik. Buat before 26w ke kan.

18-28 week..tp boleh je nak buat 19week ☺️

Masuk jew 2 trimester..dh boleh detail scan

Boleh... 18++ da boleh buat.. n jgn lbih 25w..

4y ago

Sy smpai 26week masih tdk tau jantinaa baby

Dh..dia start 18+

InsyaAllah boleh