Normal ke ?

18weeks ++ bila pergi scan swasta baby macam sujud tak macam selalu orang lain scan baby baring elok je . Pagi tadi pergi kk pun sama . Normal ke ya ?

7 Balas

normal aih . sbb ruang masih besar . dia nak pusing ikut suka dia je 😂 sy pon scan kjap sujud kejap baring kejap dduk 😂

Sama lah. Baby saya pun suka kedudukan sujud. Usik dah, pandang atas sekejap je. Pastu sujud balik🤣

sama mcm sy .. doc ckp normal je.. bby tukr posisi .. tkda mslh ..

xpe bby mmg bnyk posisi dlm perut.. dia ada posisi kesukaan dia

Hehehe samalah scan comel dia dduk menunggeng. Geram pulak

Haha comel, baby saya tadi tgh rukuk. Allahuakbar 😂

Dktr ad kata apa2 tak? Klu takde means ok saja.