Janin besar lebih 12 hari

Tadi saya pergi scan baby, bila dr tgok panjang baby, muka dr macam merisaukan sikit bila saiz baby saya lebih 12 hari dari sepatutnya. Sekarang dengan saya pun risau 😂 normal ka situasion ni?#firstbaby

1 Balas

dh berapa week?klau bwah 20w ok lg inshaallah..yg pntg jge mkn mnum..kurgkn mkn manis..mcm sy doc ckp bby besar lebih kurg 2 mggu stiap kli scan..sy plk jnis kuat manis..mmg x boleh control😅bby lahir lbih 4kg bln 9 hri tu..

3y ago

saya 14w, btul la saya suka makan coklat, thanks puan kongsikan pengalaman dan tips 💜