First time pregnant

16 weeks & first time pregnant. Sejak pregnant ni, terasa diri malas dan rasa xlarat nak buat kerja rumah. Lagi2 masak. Nak makan benda yg dimasak dirumah pn tak ada selera. Nak guna skin care semua pn rasa malas. Cleanser je yg mampu buat skrg. Dulu tiap kali keluar rmh, kalau tak guna foundation, powder pn jd. Sekarang xda mood untuk semua tu. Lipbalm lipstick pn tak pakai. Memang betul2 kosong muka keluar rmh.

18 Balas

betul saya pon sama sis.. skrg ni nk kluar rmh ka ap.. takat letak liptint ja nk kata makeup2 ke apa mmg mls snggh...