Empire sushi

16 week boleh makan sushi tak ? Dari awal pregnant teringin nak makan empire sushi tapi orang kate elakkan makan sushi awal pregnant.

22 Balas

sy dr anak 1st(skrg dh 12thn dh dia),anak 2nd dan skrg 3rd sy suka mkn sushi 😁..baru smlm sy mkn lg 🤭

Ikut org sis.ada yg ok ada yg x.mcm sy bila mkn perut rasa selesa.pedih ulu hati..makesure jgn mkn yg raw k😊

kalau nak makan yg makanan mentah ni, awal preg. or hujung pun mmg tak boleh, tak elok utk kandungan.

Blh mkn asalkan ambik yg fully cooked..empire sushi mostly masak kan?

boleh, sushi yg mgandungi makanan dimask penuh shj. half cook xboleh

mkn yg fullcook.. ibu mengandung tidak digalakkan mkn mentah..

makan je.. asalkan jangan makan yg mentah

I ate all kinds of sushi. Baby keluar okay je

1y ago

Aah makan je. Few times sebab nak sangat 😅

Bole mkn, cari yg msk sepenuh nya.

sushi style melayu tu boleh makan