15 minggu berapa bulan

138 Balas

Ini

2y ago

terima kasih sis bgi gmbr mcm ni.. selalu confuse bpe bulan dah 🤣

alhamdulilah hari ni sa genap 15 minggu 🥰 .. Due 23.03.2022.. Ada yg sama x dgn saya 🤭

1y ago

Same . Kite ank ke 4 Semoga dimudahkan sgla but urusan

ni sis

2y ago

Jadi kalau 40 minggu tu 10 bulan ke?

jAssalamualaikum.. Keluarga saya sudah jual rumah dan kunci telah diserahkan kepada lawyer buyer pd tanggal 9/2..tetapi sampai sekarang duit belum release ke kami dan kelihatan buyer suda masuk ke rumah untuk buat renovation.. Adakah itu sudah melanggar undang2 dan bolehkah kami mengambil tindakan?Assalamualaikum.. Keluarga saya sudah jual rumah dan kunci telah diserahkan kepada lawyer buyer pd tanggal 9/2..tetapi sampai sekarang duit belum release ke kami dan kelihatan buyer suda masuk ke rumah untuk buat renovation.. Adakah itu sudah melanggar undang2 dan bolehkah kami mengambil tindakan?

Nak masuk 16week ❤️ Due 7/8/22 ade geng ke ? ☺️ semoga dipermudahkan urusan semua mommy 🤲🏼🤍

1y ago

saya 10/8 due semoga kita sama2 dipermudahkan segala urusan bersalin nanti InshaAllah Aamiin 🤲

Sy da 15minggu harini jadi maknenye sy da 4bulan 2minggu lah kan ? Sy due date 31.3.2022 sapa sama dgn sy due date .

1y ago

Sama la kita

adakh yg sm mcm sy..15w masih xda rs gerakan baby?

2y ago

Saya pun dh 15w3 hari..2 minggu lepas timbang berat turun 2kg..1.11.22 ni g checkup blk nurse nk tgk berat..perut pun x nmpk sgt ..risau gak

15 minggu 5 hari ... tapi kenapa ya saya kerap terasa kram perut mcm sengugut , pastu ase sebu perut cm penuh angin... xslesa ... yg paling stress bila cramp mcm sengugut tuh .. mcm nk berak memulas pun ada ... kenapa ya ? ada x mommy yg jadi mcm saya ...

2y ago

alhamdulillah skrg dh ok dh start rasa tendangan baby dlm perut trase cm blurp blurp angin dlm perut .. skrg dh 21week 6day dah ... tp pinggang dh start sakit .

nak tye klo ade GDM mmg kena bt bku dkt kk jgk ke.. sbb sya nk bt buku dkt swasta bersalin pn cdg di swasta

3y ago

kalau dah Ada buku Dr hospital swasta.tak perlu buat buku Dr kk.saya dah refer ke kk.mereka kater asal Ada buku record dari hospital.

sya 15mnggu 5 hari..due 13/3/2022

2y ago

Saye pun 13/3/23 🥰