14weeks

14weeks boleh makan sambal tempoyak ke? teringin la?

9 Balas

sy mkn je haritu masa 15w kot xsilap..bkn setakat sambal,skali ng durian sy mkn..huhu sis try la mkn,klau rasa xde sakit perut ke apa,ok la tu kot..tp jgn mkn terlampau byk..hee

Boleh sis..mkn je sekadar utk ilang rasa teringin tu..sy awl2 dlu teringin nk mkn gulai tempoyak ikan patin..dh dpt rasa tu, aduhai heaven nyer..hihi

Sy memang tak boleh kalau takde, dari awal pregnancy bedal makan je. Tapi jangan makan banyak2 laa 😅

Makan jela dah teringin.jangan telan kayu batu sudah.

Boleh...tp mkn skdr untuk lpskn mgidam😘

Boleh..tp ckit je sis...bg hilg ngidam je

Boleh tp sikit je

makan je. hehe

Boleh