jantina baby

13week boleh scan nampak jantina baby kah?

9 Balas

kecil sgt awak. takut belom nampak. takut doctor scan boleh salah jantina. awak buat detail scan including scan jantina. ketepatan jantina tu lebih tinggi nak betul. berbanding scan biasa. detail scan antara usia kandungan 18w-26w.

Belum sis… 13w scan nampak macam gummy bear aje 😂 anak saya yang boy nampak masa 16w. Yang girl lambat sikit. 24w.

saya 23weeks baru dpt gender baby.. 13weeks awal lagi rasanya biasa nmpk 18weeks ke atas baru dokter dpt gendee

boleh. tp kurang tepat. alat kelamin pd peringkat ini akan nmpk penis utk bby boy n girl

Seeloknya 18w la awak, baru la boleh accurate sikit 😁

Jantina blh nampak bila dah 18 week ke atas sis

Saya scan 14 week dah boleh nampak jantina

11mo ago

boy ka girl

Tunggu 5months baru clear

16 week