13 week

13 week tu Kira 4 bln yea

33 Balas

Ada tak ibu- ibu yg mengalami sakit pinggang sampai kadang2 nak diri guna satu kaki pon sakit.. 😢😭🥲. Normal ke utk 13 weeks??

11mo ago

sya pn skrg 13weeks...bru je pgi tdi jmpa doc dia ckp normal utk ibu mngdung..sya pn sakit pinggang..tk blh bdiri lma

13minggu tu 3bulan ye. Trimester 1. 14minggu baru 4bulan. Apa apa try tanya docter🥰

3mo ago

confius sy 14mggu 3bln lebih atau 14mggu 4bulan..

Normal ke 13 week saya kerap sakit kepala 😵‍💫

3mo ago

Sama ngn sy sis mmang kdang rasa mcam xbole bertahan dah🥲 Anak no.3 ni lembik terus Alah xbole buat apa ku at ngn anak2 je

kena bnyakkan kalsium sis. kaki kejang mmg sakit . dan boleh je sapu krim panas kat pinggang . jangan sapu perut ya. semoga cpt sihat sis

anyone ada pengalaman.. ikut due date period baby dah 13 weeks, tapi belum ada heart beat.. takut pula kalau ada apa2 masalah 😔

2y ago

Sy 14 mggu heartbeat tk dpt dgr lg sbb bby kecik sgt smpai nk detect pon akn lri2 mcm tu l misi sy ckp . Tpi nanti 16 minggu repeat blik utk dgr heartbeat bby . Insyaallah kita doa baik2 tpi sy scan jantung ad berdenyut cuma xdpt dgr lg 🥲🥲

3bulan lbh.. 4bulan=16week

4y ago

13 week = 3 bulan 7 hari

saya nak tanya, normal ke kalau ada keluar darah sikit? saya bru 13week

2mo ago

Trus g klinik..sy awal prgnt kuar drh n wrne brown.. g klinik scan,kena subchorionic hemorrhage.. trpksa buka buku awal..alhmdulillah da 13 mgu xad prdrahn lg..

saya anak ke 2 tapi pregnancy kali ni sangat teruk untuk sy. sy dh 13week. sedang menhidap sakit blkg.🥲

kiraan baby sis..

mcm mne nk tambh hb...hb 10.7

11mo ago

hb sya hritu 9 je..doc sruh mkn bnyk syur buah..klau tk suka sngt mkn hti ayam boleh mkn jambu batu...sya bnyk brtnya ngn org ada pnglaman..bnyk bca kt google...check kmrin 10.8 doc ckp dh ok truskn naikkn lgi...skrg mslh kncing kotor je😭