Week 13 day 4 - HB low

Ada tips tak HB cantik? Sedihlaaa HB low 😭

6 Balas

cut makanan & minuman manis. minuman b'kafien. sejam sebelum makan ubat klinik jangan minum minuman yg manis & kafein juga. makan hati ayam, bilis, sayur bayam merah.

awk blh try mkn jambu batu,sayur hijau seperti bayang atau brokoli dan jangan lupa minum susu sye amal ni hb sye naik 12.0 sblm nim hb 11.0

kurgkan or cut trus mknn manis n caffeine. mkn manis time weekend je. plus makan mknn2 lain yg boleh tambah HB

kurangkan kafein sis..boleh minum horlick..sy amalkan minum horlick jer alhamdulillah hb okey..

hb sis berapa ? saya 14 week 6 hari pergi checkup lagi risau pulak hb turun

amalkn mkn kurma stp pgi..3biji dh ckup..