Lateperiod

13 hari dh late period masih lagi negatif.hormon ke apa? Ade ke sakit breast berminggu minggu disebabkan hormon xstabil.pagi tadi kul 5 breast tiba2 rasa bedenyut pulak.xselesa mengiring kiri kanan.tido telentang je tuk kurangkan sakit.risau la saya ?

Lateperiod
5 Balas

Ketepatan check pregnant stelah 14hari lewat haid.. Klu xde, blm rezeki sis.. Cuba lg. Hormon pun blh jd cmni. Saya klu nak haid simtom yg sama mcm preggy..

4y ago

X dtg haid, terus check upt hari ke14. Klu tanda, x dpt sure. Sbb nak haid pun tanda yg sama kalau saya.. So, upt mmg jln terbaik utk mengetahui hamil ke tak. Then, dh positif baru pg scan.

Pkai yg jnis titik air kencing tu..sy pnah pkai yg ni tak naik2 line,bli jnis lain ye

Sis tunggu lagi 2 minggu.. jika ada rezeki tak kemana..🥰

Insya allah mudah2an ada rezeki

Insyaallah ada rezeki