Ovulasi lambat

Adakah ovulasi last month penyebab hcg lambat detect??? Saya lewat period 13 hari dah cek upt negatif. Risau sangat2.sakit belakang dan breast sakit selama berminggu minggu ni adala.klu nak period lama dh hilang sakit.ni makin beterusan pulak

5 Balas

Ada possibility, sama mcm sy. Lmbat period 5 hari cek upt negatif. Lmbt 10 hari cek lg sekali dh nmpk 2 line tp blur sgt. Cek lg hari ke 12 baru nmpak pekat sikit.

Hi sis , Skrg bagaimana ? Hamil x ? saya pun skrg macam sis

Ada kemungkinan jika period sis tak teratur.. 😊

4y ago

Ye sis memang period xteratur

ade kemgkinan sis hamil tu tp still awal

Mungkin period xteratur

4y ago

Ye memang xteratur