Period dapat lewat

3hari lewat period..... Breast pula sakit nak usik,rasa penuh berat je breast ..semoga ada rezeki la nk dpt kan no 2...

6 Balas

sy upt dua line tp blum bpe nak terang..skng sy cramp perut tp x kuat.biasa2..breast sakit smpai ke ktiak.penuh mcm padat..pling seksa bhagian punting kne bju pun sakit.skng kputihan mcm cair.padahal sy x da kputihan..x tahu lh pregg tau nak period

2y ago

InshaAllah sis.. tolong jaga diri ye ☺️

Sy lewat haru ke3 dah dpt line positive sis,sma la mcm sis sakit breast

2y ago

Alhamdulillah tahniah sis...saya pon da buat upt..dpt positif... InshaAllah mudahan Allah mudahkan urusan kitew dan ibu² yg lain juga ye

Aamin InshaAllah.. doa kan saya jugak ye sis

2y ago

InshaAllah akan ada rezeki kitew sis.. mudahan Allah permudahkan segala ny

Aamiin 🧡 jangan buat kerja berat2..

2y ago

InshaAllah terima kasih sis

aamiin

amin