Confius

1.10 saya period tetapi 1 hari sahaja...1 titik macam tu je...lepas tu period saya datang lambat 25.11 tetapi 1 hari juga n 1 titik jugak...bila saya cek upt negative...ada siapa2 pernah jadi macam saya tak ? kenape ye ? sebelum ni period normal je...

Confius
4 Balas

Hormon ko tu sis mcm sy jga..klo peroid sikit² kadang 1 hari kadang 2 hari..dulu time bujang darah haid bnyak ...slps suda berank ni nah mcm² hormon dtg..ada baik nya ko p jumpa doktor la p cek ...

Jumpa doktor. Boleh jadi masalah hormon.

5y ago

ok baik...t.kasih...nnti saya akn jumpa doktor..

Jumpa doktor puan, maybe sebab hormon...

5y ago

yeke...ok..nanti saya jumpa doktor...t.kasih

Hormon inbalance