Siapa pernah ya?

Saya dah lewat period 9hari tapi bila buat 2jenis upt berbeza 1 ada line samar² dan 1 lagi 1 line je. Minggu lepas saya ada buat tetapi upt samar macam pagi ni saya buat😅 sekarang saya confius saya prgnant ke tak #pleasehelp

Siapa pernah ya?
8 Balas

mcm mna result mummy.. pregnant x klau line samar cmtu.. sbb sy pon samar mcm tu.. last period 10/10..22/11 masih samar samar .. awal bulan 11 sy g scan nmpk rahim menebal saja

mungkin psenyawaan tu lmbat sikit jd hormon hcg masih rendah lg. sama ada awak tunggu lg seminggu buat upt clearblue atau buat ujian beta hcg

2y ago

ye betul ujian drh

saya pun mcm niii...tpi Akk saya suggest 2 minggu lagi saya kena check balik..coz hcg masih rendah

2y ago

okay baik sis tq

Kena tunggu lagi seminggu tu. Maybe hcg puan masih rendah. Moga ada berita gembira selepas ini

2y ago

okay sis..insyallah aminn

Boleh try guna clear blue atau tunggu lagi seminggu dua. Semoga rezeki untuk awak 🌼

2y ago

insyallah amin harap ada ...okay sis tq

kalau saya,saya beli upt clear blue sis.. utk confirmation lg..

2y ago

okay sis tq

Yg sebelah samar tu sis guna upt jenama apa ya?

semoga ada rezeki utk sis🙂