Gugur

11 minggu usia kandungan tapi xde rezeki,kandungan gugur.. Saya pegi hspital sbb ada darah tp xbyk then kena masuk ward sbb blood pressure tggi n gula saya rendah..doc scan tp nmpk kntung kosong xde heartbeat,sepatutnya 11 minggu dh ada baby.. Esoknya doc sakit puan pulak scan..doc ckp kntung ada n doc tu nk repeat scan lagi 2 mggu.. Mlm saya tido perut sakit sgt3 n darah mkin byk kluar..saya dh xtahan sakit sgt2 n saya tgk katil dh penuh darah..inform nurse then doc scan kantung dh xde..doc check dari bawah utk kluarkan kntung n cuci.. Ni pengalaman pertama mngndung n gugur..doakan saya semoga lepas ni ada rezeki utk mngndung lagi?

2 Balas

In Shaa Allah...moga ada rezeki lain ya sis... salam takziah...cm mcm sy... 12weeks.. bleeding..scan terus bby da xde heartbeat... janin gugur sendiri.. skang tgh berpantang.. moga kita kuat.. 🤗😊

Salam takziah sis. Semoga allah mempermudahkan segalanya. Selamat berpantang & jgn stress2 ya. Insya allah ada rezeki lagi selepas ini. Be cool & positive thinking