belum ada rezeki

11 bulan msh menanti utk dpt cahaya mata , baca pengalaman mummies semua rasa jeles , sedih sngt...sntiasa terdetik kat hti "bila laa dpt rasa nk preggy"....semoga ada rezeki utk kmi🤲

2 Balas

sabar ye sis. setiap sesuatu tu ade hikmah dia. kak ipar saya tggu 15 tahun baru merasa preggy tahun ni. mak cik sy 11 tahun tggu, 2020 baru dpt first baby now dh nk masuk 3 org dah. perancangan Allah jauh lebih baik. fikirkan nikmat lain yg sis ade dulu. klau kita compare dgn org, mmg sentiasa akan ade rasa x cukup. Allah akan bg bila tiba waktu yg tepat.

in shaa Allah akan tiba masa nya nanti ☺ Allah x bagi dulu ada sebab .. semua bersebab .. kenapa Allah bagi mana yg jarak dekat .. kenapa Allah blm bagi mana yg blm .. kenapa time tgh ada masalah ekonomi time tu jugak ada .. kenapa time tgh senang time tu payah nak dpt .. smua nya bersebab .. kita mampu merancang saja Allah yg menentukan😊