Bersalin hospital kuala pilah

Hi mummy, saya ada beberapa soalan nak tanya sebab ni bersalin first baby. Nak bersalin dekat hospital ampuan najihah 😇 1) ada sesiapa pernah bersalin dekat hospital ampuan najihah, kuala pilah? Boleh share tak pengalaman dekat situ 2) ada servis wad kelas 1/2/3 ke? Atau memang servis wad biasa yang campur ramai ramai tu? 3) husband boleh teman masuk labour room ke? 4) range harga untuk wad kelas 1/2/3 kalau ada 5) kalau nak booking, kena walk in atau kena call dulu? No phone takut tak available #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

3 Balas

mummy okay tak tu bersalin dekat pilah ? boleh share sikit 🥺

boleh tanya dgn nurse masa checkup. nurse lagi tau kena booking or x.

1y ago

Saya dari selangor. Tengah bulan 5 ni baru nak balik ke bahau untuk pantang rumah ibu. Jadi taktahu nak contact hospital macam mana. Ke boleh tanya kat kk sini jugak tentang hosp tu?

mg dpmudahkan segalanya amiin

1y ago

Amin terima kasih ❤️