Masalah saya semasa hamil pertama 😅

1) Overweight 2) GDM 3) HB Low (Anemia sederhana) - Dah tukar² ubat dari 4 sekawan, Obimin, Maltofer, Iberet 😞😞 💊 Ubat 4 Sekawan, Obimin & Iberet (Confirm lepas telan dalam setengah jam akan muntah teruk) terpaksa ambil maltofer sahaja untuk maintain. 4) Gastric 5) Insomnia 6) Dah ikhtiar minum susu² utk ibu hamil tapi tak serasi, cepat nak muntah. Mummy² kat luar sana ada tak macam saya?

1 Balas

sya masalah 1)GDM on ubat 2)thalasemia anemia mmg ada .. bacaan mmg bawah 10 je .. susah nak tgk smpai 11 .. skrg bacaan 9 makin turun .. tukar ke iberet still sama je .. sya minum susu dutchlady plain je ..