Keguguran - Masa yang sesuai untuk bersama pasangan.

1. Bilakah masa yang sesuai untuk bersama suami selepas mengalami keguguran.? 2. Bilakah masa yg sesuai untuk mengambil Acid Folic untuk kesuburan selepas keguguran?

4 Balas

Sy try up status sis ni ea..hrp ada yg bc soalan ini blh mmbntu sis

4y ago

Sy komen..nti automatik akan kluar dkt feed semasa yg slalu org akn jwb bila nmpk ..kalau x smua soalan user lain akan berada dkt bhagian belum di jawab..tu yang ada sent..xpnh ada respon .jd dgn cara sy komen mcmtu...br org len dpt bc apa yg d sent oleh user lain..sebelum ni.