Hubungan Kelamin

bilakah waktu yang sesuai untuk bersama suami memandangkan usia kandungan berusia 12minggu

3 Balas

Buat je. Tak semestinya kena hentikan semata-mata sis preggy. Nafsu suami pun Penting gak. Bagaimana perasaan suami sis kalau Terpaksa onani sendirian sebab Tak dapat "pelepasan" Daripada cik ? Malah, air Mani suami Tidak Boleh dibazirkan sewenang-wenangnya. Amat Baik Dan khasiat Tinggi diminum.

4y ago

Masyallah apakah 😂😂😂

Bt je klu rs nak..lgpun kesian kat suami.tk kn nk sruh dia thn nafsu tgk wife. I redah je bt...tp jgn ganas2 le

depends on diri kita klu rasa okay nak bersama silakan klu risau jangan extreme sangat