Kepala Anak Berpeluh. Normal?

Assalamualaikum, hye ibu2. Nak tanya. Normal ke kepala anak berpeluh. Lagi2 bahagian rambut. Saya tak ada la berpeluh. Had anak saya ni mcm rambut lepas mandi. Bila gosok rambutnya peluh. Anak saya 11m. Aktif. Happy semua. Dh pandai meniti dan memanjat. Harap ada respons tq ?

1 Balas

Saya rasa baby memang kot . Anak saya kalau menyusu pun belah kepala yang kena kat tilam tu bukan main berpeluh . Bawa keluar deoan rumah pun kejap je dia dah berpeluh kat kepala tu

5y ago

Aa.. Sama2. Tula. Normal ya. Ok la kalo gitu. Hehe.. Riso gak. Awat berpeluh hang ni anak ui 🤭