JANGAN MALAS MEMBACA YA IBU HAMIL

Buat ibu-ibu hamil yang mempunyai banyak kerisauan tentang kehamilan, jangan malas membaca dan menggunakan aplikasi theAsianparent ini dengan sepenuhnya ya. Anda boleh baca article (di bahagian article) dan semak feature Food & Nutrition di bahagian kiri menu untuk semak makanan apa yg boleh dimakan ketika hamil. Satu lagi, janganlah takut nak jumpa doctor. Kita boleh tanya pendapat ibu ibu berpengalaman di sini, tapi doktor lebih boleh menjamin jawapan dengan lebih tepat (bergantung pada sejarah kesihatan ibu hamil sendiri). Apapun, jangan malas membaca dan menimba ilmu ya. Nak jadi parent tak boleh malas ??

JANGAN MALAS MEMBACA YA IBU HAMIL
1 Balas

Saya selalu cari article di bahagian article untuk membaca panduan/tips dengan lebih lanjut. Semua tips/panduan sama ada dari doctor, pakar, takpun yg dikongsi ibu ibu sendiri 😊