October Baby

Yg bakal bersalin oct'20 dh start beli barang ke???

23 Balas

Semoga dipermudahkan urusan ye semua mommies. Better jangan tangguh2. Dah boleh prepare. Sebab macam saya tahun lepas, lambat prepare. Alhamdulillah sempat jugak. Due pun 15 Oct 2019, tapi bersalin on 30 Sep 19

Beli cepat 🙂 kalau saya excited nak beli. Sekarang dah beli sikit2 untuk bersalin bulan 12 nanti. Semoga dipermudahkan untuk bersalin ya. Doakan saya juga dapat bersalin normal untuk anak ke-2 ni ❤️🙂

Semua barang Alhamdullilah dari 6bulan dah start beli sikit2. Now dah lengkap. Nak beli sekali gus tak mampu. Beg baju pun dah prepare. Tinggal bawak diri ke hospital je. Heeee

Ada lagi brg blm complete tp dh xbyk yg tinggal Hehe. Sbb masalah kewangan. Brg baby yg lain byk complete sbb parent tolong belikan dulu huhu.

Da siapp.. now 33weeks. Brg2 da dalam kereta.. sbb baca komen2 lain ada yg 34weeks da beranak hihi

alhamdulillah dah settle brg baby semua.. tinggal beg mommy nk ke hospital je belum lg..

sy bersalin nov 20 pun dah siap packing baju baby 😁.. ummi punye je belum siap lagi

Da siap packing dan letak dalam kereta..sbb da 34week...

baru pack brg bby jer. brg mak nya x pack lgi.

dah siap packing da.. brg baby & brg mamanya..