Yellowish light brown discharge

Yesterday and today ada yellowish light brown discharge kat pantyliner. I tengah 5 weeks pregnant. Normal ke?

Yellowish light brown discharge
5 Balas

saya jadi mcm ni juga. dr maklumkan perkara biasa untuk diawal pragnancy, asalkan tidak berlaku pendarahan yg banyak. dr ada cadangkan untuk mngambil ubat kuatkan rahim, tetapi jika tak nak ambil dulu pun boleh. jika ada pndarahan (heavy blood or ada darah) kena segera jumpa Dr

7mo ago

hi mommy, apa update pregnancy ye? saya alami benda sama. thnkyouu.

better puan g hsptl asap tuk dptkan rawatan kadar segera...sbb di khuatiri tkut tanda awal utk alami misscarriage..mg dpmudahkan segalanya...

hii, saya menghadapi masalah yg same jugak sekarang ni. Puan dah berjumpa dengan doc ke ? boleh saye tahu discharge mcm nih normal or not

Hi. Macam mana ye pregnancy after the brown discharge?

End up macammana ye?