Teka Ibu Negara Di Bawah

Yeayyy esok dah hujung minggu lah 🥰 Sebelum minda kita semua cuti berehat sebentar kan, Apa kata kita cuba teka ibu negara bagi negara-negara di bawah dulu okay😘

Teka Ibu Negara Di Bawah
31 Balas

1) Indonesia = Jakarta 2)Jepun = Tokyo 3)Korea Selatan = Seoul 4) Thailand = Bangkok

1) Indonesia = Jakarta 2) Jepun = Tokyo 3) Korea = Seoul 4) Thailand = Bangkok

Indonesia - Jakarta Jepun - Tokyo Korea Selatan - Seoul Thailand - Bangkok

1. Jakarta, Indonesia 2. Tokyo, Jepun 3. Seoul, Korea 4. Bangkok,Thailand

Indonesia - Jakarta Jepun - Tokyo Korea Selatan - Seoul Thailand - Bangkok

Indonesia = Jakarta Jepun= Tokyo Korea Selatan = Seoul Thailand = Bangkok

Indonesia 🌺Jakarta Jepun 🌺Tokyo Korea🌺 Seoul Thailand🌺Bangkok

Indonesia - Jakarta Jepun- Tokyo Korea Selatan - Seoul Thailand - Bangkok