Teka Ibu Negara Di Bawah

Yeayyy esok dah hujung minggu lah 🥰 Sebelum minda kita semua cuti berehat sebentar kan, Apa kata kita cuba teka ibu negara bagi negara-negara di bawah dulu okay😘

Teka Ibu Negara Di Bawah
31 Balas

Jakarta, Indonesia Tokyo,jepun Seoul,Korea Selatan Bangkok,Thailand

Indonesia = Jakarta Jepun = Tokyo Korea = Seoul Thailand = Bangkok

indonesia-jakarta jepun-tokyo korea selatan-seoul thailand-bangkok

Indonesia-jakarta Jepun-tokyo Korea selatan-seoul Thailand-bangkok

indonesia-jakarta jepun-tokyo Korea selatan-seoul Thailand-bangkok

Indonesia~Jakarta Jepun~Tokyo Korea Selatan~Seoul Thailand~Bangkok

indonesia-jakarta jepun-tokyo korea selatan-seoul thailand-bangkok

Jakarta(indonesia) Tokyo (Jepun) Seoul(Korea) Bangkok (Thailand)

jakarta(Indonesia) tokyo(jepun) Seoul (korea) bangkok (thailand)

Jakarta Tokyo Seoul Bangkok I miss travelling😩