Upt terlampau blur. Positive ke macamni?

Yang pink tu sbb test pagi tp snap gmbr mlm tu nmpk mcmtu. Yang putih tu snap exactly lepas test. Sama yg dip tu. Blur sangat tu. Positive ke?

Upt terlampau blur. Positive ke macamni?
15 Balas

InsyaAllah,ade rezeki sis.. Btw tahniah 👏👏👏👏 rindunya nak tengok upt sendiri naik 2 line.. Saya dah 2 bulan naik 2 line tapi semuanya false pregnancy 🥺

mcm sy dlu...last xpuas hati bli yg upt clear blue yg nt die kua result “not pregnant” atau pregnant...alhamdulillah result pregnant

Saya dlu pun mcm ni.. Line x terang.. Cuba lg 2/3hari sis.. Test upt lepas bgn pagi tu.. Hehehe

tunggu seminggu lg then test balik. sy pn mcm ni mula2 blur sminggu kemudian baru clear.

positif ni..nnt lama2 dia makin pekat, insyaAllah..tahniah n good luck ye

InsyaAllah positif. kalau yakin kena start dah consume folic acid .

insyaallah sis positif macam sya cek dari 2/11-4/11

sis beli yg brand clearblue digital sis...baru puas hati

InsyaAllah positif tu. Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

klu nak terang lg, tgu lg smgu ke atau 3 4 hri lg...