barang baby

yang due november dh ad yg beli brg baby ke 🤭 ssis excited #firstmom

22 Balas

Baru beli sikit sikit. Rasanya yg due nov kalau nak beli kat kedai memang dah boleh start beli sikit2 kot sbb haritu saya pergi beli mengah betul yeee. Semput sakit pinggang semua rasa 😂 baru 5 bulan. Taktahu cemana kalau yg start beli 7/8 bulan unless kalau beli online okay la hehe tapi mcm saya 1st time so lg excited beli kat kedai 🤣