Pinjam mata mommy jap

Yang atas tu dpo12, yang bawah harini dpo13. Nampak ada progress tak? Huhu . Reallyyyyy hopinggg forr a babyy since ttc pon dah 1 year. Esok estimate date periodd :( . Hope still ada chance la nak dapat baby huhu #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

Pinjam mata mommy jap
15 Balas

Nampak 1 line je sis. Tunggu lewat period sekurang2 nya 2 minggu baru check upt. Kalau awal2, kdg tak npk. Bnd pun bru nak jadi. So biar dia lekat betul2, bru sis test upt. Smoga ada rezeki sis. Sy pun ttc 1y5m.