Syg ...kamu cinta

Ya Allah Tuhanku berikanlah hambamu ini kekuatan sesungguhnya kau yang kau mengetahui Allah . Ya Allah Tuhanku aku ingin sangat mempunyai cahaya mata yang penuh berikanlah bomoh ini anak agar aku bisa bahagiakan suamiku ya Allah berikanlah aku jalan keluar dari masalah ini ya Allah sesungguhnya kebahagiaan kami mempunyai anak ialah

13 Balas

akak bomoh ke camne ni..ape pn sy doa kn smge Allah perkenankan hajat akak dn suami..aminnn