Anak Syurga mama

Mama redha dgn pemergianmu anakku.. Ya Allah berikanlah aku kekuatan #30/12/19 #17wks

Anak Syurga mama
88 Balas

salam takziah..allah lebih menyayanginya anak syurga...saya pun baru kehilangan anak syurga saya 17week😔sedih jgk ms tu tp nk buat mcmn..allah lebih menyayangi anak syurga...jumpa mereka disn nnt,☺️semoga allah beri kekuatan pd puan...al fatihah buat anak syurga...

4y ago

anak saya doktor sah kn ms scan jantung baby x berdeyut,😔tp saya x turun tanda doktor bg tempoh 2mggu untuk gugurkan...

Salam takziah buat keluarga ..Saya faham macam mana perasaan sis ..Sebab saya sendiri pernah mengalami'y ..Anak pertama saya hanya pinjaman sementara ..Semoga sis d beri kekuatan .. #15/07/2017 #25minggu

Moga Puan tabah. Ye yang mengatakan tidak mudah tapi mesti Allah percaya Puan kuat. Anak Puan dapat tunggu di jannah dgn izin Nya #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Takziah sist...ada hkmah..smoga Allah mmbrikan sist yg lbih baik dan trbaik..insha Allah..amiin2 ya rabbal alamin

Salam takziah sis...smoga sis tabah dgn ujian y diberikan n smoga sis diberikan sinar baru lepas ni..al fatihah

4y ago

Tq sis.. Insya Allah.. Amin

Salam takziah 😔 rupanya sakit hilang anak lagi sakit daripada sakit melahirkan 😞😞😭

Semoga tbh hdpi ujian Allah Insya Allah ad rezeki lain lak lps nie jgn stress2 jga kesihtn tol2 jga emosi

4y ago

Tq sis.. Insya Allah lps ni btl2 nj jaga kesihtan ngn emosi.. X nk stress2 lgi

Salam takziah akk... Anak syurga akak menunggu akk disana.. Bidadari menjaganya... Selamat berpantang

4y ago

Sama²kak...😊

takziah kak , semoga allah permudahkan urusan kak dan murahkan rezeki kak aminnnnn³ ♥️♥️

4y ago

Amin.. Mudah2han.. Tq dikk

allahuakbar...takziah sis,moga tabah n sabar..insha allah,moga diberi rezeki lagi..