Jom Berdoa

Ya Allah. Semoga bulan ini Allah hadirkan satu berita gembira buat kami ibu ibu yang menanti kehadiran zuriat . Semoga bulan ni kita merasa nikmat mengandung. Angkatlah doa kami yg Allah. Sesungguhnya kami merayu padamu. Berkatilah usaha kami ya Allah dlm ikhtiar untuk mendapatkan zuriat. Aamin ya Rabbal Alamin.

30 Balas

aminn. semoga ada rezeki yg baik utk bakal2 ibu and ibu2 ttc semua. yg penting jgn stress2 ya.