Share Doa untuk TTC :)

Ya Allah, sekiranya dengan mempunyai zuriat dapat mendekatkan aku dengan diriMu maka makbulkan ya Allah.. Sekiranya dengan mempunyai anak membuatkan Engkau lebih memandangku ya Allah, maka kurniakanlah.. Sekiranya dengan mempunyai anak membuatkan ibadahku lebih bertambah dan solatku lebih khusyuk maka izinkanlah nikmat ini Engkau pinjamkan padaku ya Allah.. Kerana Engkau sahajalah sebaik2 perancang dan Engkaulah Tuhan yang Maha mengetahui atas segala sesuatu yang terbatas bagiku. Aamiin Ya Allah..

3 Balas

Sama sama kita berdoa agar Allah beri nikmat kita sebagai perempuan untuk mengandung, melahirkan dan membesarkan zuriat . Semoga Allah hadirkan zuriat di dalam rahim kita . Sesungguhnya kita akan sentiasa menanti tanpa berhenti berdoa kepadamu ya Allah. Aamin ya Rabbal Alamin.

2y ago

Aamiin Ya Rabbal Alamiin.. semoga ada peluang dan rezeki buat Puan ya🥰 alhamdulillah syukur. Saya sedang mengandung anak kedua sekarang.

Allahuma aamiin

Amiiinnn