5 minggu lagi!

Ya allah rasa takut + teruja nk tunggu si kecil ni keluar ? minggu 33 mama kena masuk wad sebab tak boleh nafas masa masuk wad tu baru laa mama dapat tau jantina anak mama yg sorang ni. Mama dgn baba punya la teruja panggil nama laki (fayyad) last2 scan ritu anak mama ni tunjuk dia girl ? mama dgn baba gelak je laa. Sekarang ni panggil dia baby qasih ? alahaii tak sabarnyaa

2 Balas

semoga dipermudahkan segalanya. sye ikut apps lg 4mngu...tp harap semngu dua lg kuar laaa... jumpa abg2 n kakak...

Haaa kan mama & baba dh terkena. Baby buat magic kot. So sorry mama just kidding

4y ago

Tulah. Saya pun tak percaya pd scan. Bli baju yg unisex color