Dugaan yang bahagia

Ya Allah, makin besar perut, makin jenuh nak potong kuku kaki..ehh yang kaki pulak 2 hari kuku dah panjang..ngade2 🤣🤣

5 Balas

Pakai stokin malam2 kalau nk jalan2 ke husband pakai kan kasut sbb perut dh besar tp kalau kuku kaki sy tk berani nk bg dia potong 😵‍💫 seram takut terpotong isi kaki haha

sama laa. kuku kaki nak potong susah. nak pamai stoking pon susah. last2 husband yg tolong 😂 die pulakk ckp kuku cpt nau pjg nye. kejap2 rasa cengkam kt tepii isi 😂

2y ago

haha..kan kan..mcm2 gaya nak potong kuku..pakai stokin boleh mintak tolong husb, kalau potong kuku tu takot nak mintak tolong orggg..kang terketipppp isi kanggg

Nak pakai panties pon susah..nak mtk tolong husb kang jadi lain pulak.. gigih pakai sendiri..satu perjuangan😂

2y ago

Saya duduk kalau nak pakai panties

Kan hahahhahaaha, pastu kuku cepat panjang. 😂

2y ago

itu laa..yg kuku pun mengade2..🤣🤣

Sama 😂