Potong kuku dpm pantang

Maaf nk tanya,dlm pantang boleh potong kuku dak? Kuku dah panjang n x selesa plak,lg risau kalau terkena kulit bb..pantang baru 10 hari..

6 Balas

potong la..kita dah la xleh solat,kebersihan diri kena jaga..plus jgn sampai tak mandi..sian baby terpaksa tahan kepam mak..gurau2 je ye..

bnda tu sbnrnya boleh ja ptong sbb nk jaga kbrsihan tp biasa la klu org2 tua nie kna ikut pantang larang

boleh jeee. xde mslh pon. mak sye pon x bagi potong, tapi sye potong jee. pjg2 kuku x elok.

boley je sis ptong kuku semasa pantang 😊 orng dulu2 je trlalu ikut pantang larng ni..

sya brsalin 11.11 hrtu balik rmah 15.11 sy trus ptong kuku .. ktor klau tak ptong

boleh potong, sy potong senyap2 tak bgtau mak. boleh cek dalam website mufti govt