Prolong jaundis

Xterdaya tengok baby kena kuning naik mendadak. .bukan nya menurun. .tadi kena ambil darah.selasa nnti hantar air kencing baby p lab?. segala petua dah q cuba.. knpa la bacaan kuning baby tak menurun. korang ada petua lg kah yg bole sy cuba? #Baby2mingguGenapHarinie?

12 Balas

Keep on breastfreeding je sis. Itu lah yang saya lakukan pada baby saya.. 54 hari sis baby saya jaundis . Hanya tuhan je tahu betapa sedihnya tengok baby lahir2 kena demam kuning.. tinggi pulak tu.. macam macam petua nak nenek saya buat sis. Semua tak menjadi.. dgn anak kita tak boleh give up.. anak saya alah pada susu ibu.. tapi bila doc dah periksa darah okay.. kencing okay.. tu pun dah bersyukur.. terus kan bagi susu badan ye sis...

5y ago

Tu la sis.. 😔 baiklah sya akan terusakn bfeeding